Despre noi

Home Despre noi

Cabinetul de avocat Popa Elena Carmen și-a început activitatea în anul 2003 și de atunci prestează servicii de asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, în fața instituțiilor de stat și private, precum și servicii de consultanță juridică în mai multe domenii de activitate.

Fiecare caz este important pentru noi, înțelegem nevoile clienților și depunem toate diligențele pentru a le proteja interesele de ordin legal.

În activitatea noastră colaborăm cu alți avocați, notari, practicieni în insolvență, executori judecătorești și experți tehnici în diverse domenii de activitate.

Faptul că ne păstrăm clientela dobândită în decursul anilor, confirmă calitatea serviciilor prestate de cabinetul nostru. Seriozitatea, responsabilitatea, perseverența, loialitatea și confidențialitatea definesc valorile cabinetului nostru.

Cu bucurie vă stăm la dispoziție pentru rezolvarea situațiilor dvs. legale. Încrederea acordată de către clienții noștri ne onorează, ne face să ne simțim mândri și ne obligă în același timp față de aceștia.

Sunt succese care te injosesc și înfrângeri care te înalță.

– Nicolae Iorga

Aveți nevoie de un avocat? Nu ezitați să ne contactați!