Pășcuț Dorel

Home Echipa Pășcuț Dorel

Pășcuț Dorel

Avocat colaborator

Cluj-Napoca

+40 799 442 442

+40 264 594 142

dorelpascut@avocatelenapopa.ro

Limbi vorbite

Engleză, Franceză

Domenii de activitate

  • DREPT SOCIETAR - RAPORTURI ÎNTRE PROFESIONIȘTI
  • DREPT CIVIL
  • DREPTUL FAMILIEI
  • PROTECȚIA DATELOR
  • DREPT PENAL
  • DREPT CONTRAVENȚIONAL

Biografie

Domnul avocat Dorel Pășcuț este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – promoția 2011. În anul 2012 a absolvit cursurile de masterat în domeniul dreptului privat organizate de aceeași instituție (specializarea „Droit Privé Comparé”) iar în perioda 2012-2015 a urmat cursurile Facultății de Istorie și Filosofie (specializarea Filosofie) din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Stăpânește terminologia juridică franceză și are capacitatea de a relaționa cu clienți străini și de a redacta texte juridice la standarde internaționale, ca urmare a absolvirii cursurilor Universității Robert Schuman din Strasbourg („Diplôme de droit comparé, Premier cycle, 2012”), competențele profesionale dobândite fiind certificate și de Camera de Comerț și Industrie Paris („Diplôme De Français Professionnel – Droit – Chambre de commerce et d’Industrie de Paris”).

Este avocat în Baroul Cluj din anul 2016 și colaborator al Cabinetului de Avocat Popa Elena Carmen începând cu luna martie 2017 şi până în prezent, desfășurându-și activitatea cu responsabilitate, profesionalism și loialitate față de client.

Domnul avocat este specializat în protecția datelor cu caracter personal, fiind certificat ca Data Protection Officer și ca Auditor Intern pentru Sistemul de Management al Securităţii Informaţiilor cf. ISO 27001:2013.

Domnul avocat își desfășoară activitatea ca avocat consultant și pledant. Totodată, oferă servicii de asistență în vederea asigurării respectării legislației în materia protecției datelor cu caracter personal.

Aveți nevoie de un avocat? Nu ezitați să ne contactați!